Ajuts per fer ApS!

Esteu pensant en fer projectes d’aprenentatge servei aquest curs? Creieu que necessiteu algun ajut? Us agradaria ampliar o millorar el vostre projecte i requeriu un petit ajut econòmic? Des del Centre Promotor obrim tres convocatòries d’ajuts per projectes d’APS.

captura-de-pantalla-2016-09-24-a-les-21-26-14* Si voleu fer projectes d’aprenentatge servei en les matèries de Ciència, Tecnologia, Enginyeria o Matemàtiques (STEM), si voleu connectar la ciència a les necessitats socials podeu presentar el vostre projecte a la convocatòria que està dotada amb 3.000 euros pel suport d’aquest tipus de projectes.

* Si voleu fer projectes relacionats amb les finances ètiques perquè voleu mostrar que es pot fer compatible la rendibilitat econòmica i financera amb la consecució d’objectius socials i ambientals, podeu presentar el vostre projecte a aquesta segona convocatòria dotada amb 1.500 euros pel suport d’aquests projectes.

* Si voleu fer projectes d’aprenentatge servei en qualsevol altre àmbit i en qualsevol etapa educativa no dubteu a presentar-vos a la convocatòria d’ajuts general, dotada amb 10.000 euros pel suport de projectes d’APS.

Considerem important continuar impulsant el desenvolupament de nous projectes d’aprenentatge servei, de millorar-los i ajudar a consolidar iniciatives que s’han dissenyat seguint aquesta metodologia educativa.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s