Famílies i mestres, entendre’ns per educar

coberta-desplegada-mestres-i-paresHeu sortit d’una entrevista amb els mestres dels vostres fills decebuts o sense entendre el que us han explicat? I els que sou docents, no heu sentit mai la frustració d’esperar uns pares que no s’han presentat a la cita? Tots, famílies i mestres, hem viscut experiències de comunicacions fallides.

Anna Ramis analitza el context de relació família-escola (les entrevistes amb els tutors, les entrades i sortides de l’escola, les reunions amb els docents o amb l’AMPA, els grups de whatsapp de pares i mares…) i fa propostes de millora a l’abast de tothom amb l’objectiu de construir vincles basats en la confiança i procurar la millor educació per a les criatures.

Aquest llibre vol ser una eina de reflexió per trencar alguns tòpics i, alhora, un «manual d’entrenament» que indiqui bones praxis per incorporar al repertori de relacions entre pares i docents. L’objectiu és presentar la confiança com el paradigma de les relacions família-escola i pares-docents. A través de les seves pàgines descriurem «components» de la confiança, que es poden «entrenar» separadament, i alguns de la desconfiança, que cal tenir identificats per eliminar-los.


 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s