Voleu fer projectes d’ApS en les matèries científiques?

Suport a projectes d’aprenentatge servei en ciència, tecnologia, enginyeria i matemàtiques (STEM)

Captura de pantalla 2016-07-13 a les 9.48.27Els projectes que es treballen a partir de les matèries STEM promouen els coneixements, les competències i les vocacions científiques entre els joves.

A través de l’aprenentatge servei es busca que l’aprenentatge científic i tecnològic es faci a partir de l’experiència, de la transformació social i de la contribució ciutadana.

En aquesta convocatòria la Fundació Jaume Bofill i la Fundació Caixa d’Enginyers volen facilitar el desenvolupament i la implementació de projectes que despertin les vocacions relacionades amb les matèries STEM a través de projectes d’aprenentatge servei.

El suport s’adreça a tots els centres i institucions educatives, tant de l’àmbit formal com del no formal, i a entitats socials no lucratives de Catalunya que es proposin desenvolupar projectes d’aprenentatge servei en aquest àmbit durant el període 2016-2017.

La Fundació Caixa d’Enginyers aporta una dotació econòmica de 3.000 euros pel suport a projectes d’aprenentatge servei basats en la ciència, la tecnologia, la enginyeria i/o les matemàtiques.

El termini per lliurar els projectes finalitza el 17 d’octubre de 2016 i la decisió sobre les propostes seleccionades es comunicarà als sol·licitants no més tard del 18 de novembre de 2016.

Informació:http://www.aprenentatgeservei.cat/intra/aps/documents/convocatooria_ajuts_APS%20i%20STEM.pdf

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s