Compartir idees

La universitat va a l’institut

foto vídeo

Aquí us deixem el vídeo del projecte Compartir idees, la universitat va a l’institut, que permet recórrer les diferents fases de l’experiència a través de la veu dels i les seves participants, posant de manifest que sovint les formes més senzilles amaguen un gran potencial acadèmic i transformador.

Compartir idees és una experiència d’aprenentatge servei en la que treballen conjuntament diferents facultats de la Universitat de Barcelona. En concret, el projecte consisteix en que els i les estudiants de graus i màsters preparen i realitzen conferències-taller sobre temes d’interès relacionats amb els seus estudis en instituts de secundària.

Durant la primera edició del projecte, aquest curs 2015-2016, han participat en el projecte 11 facultats diferents -Belles Arts, Biologia, Educació, Dret, Filologia, Medicina, Farmàcia, Economia i Empresa, Geografia e Historia, Geologia i infermeria-, amb més de 120 estudiants entre el primer i segon semestre. La seva intervenció ha permès realitzar 58 conferències-taller en 25 centres de secundària diferents, arribant a més de 1500 alumnes de secundària.

El projecte Compartir idees s’emmarca en el treball que realitza el grup ApS(UB), un equip interdisciplinar integrat per professorat de diferents facultat que des de fa temps treballa per a la promoció d’experiències i reconeixement de l’aprenentatge servei a la UB. La proposta està reconeguda com a projecte d’innovació docent pel Vicerrectorat de Política Docent i Lingüística de la Universitat de Barcelona.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s