Últims dies per participar al concurs de fotos sobre ApS

Foto ApS

L’Oficina d’ApS de la Facultat de Pedagogia de la Universitat de Barcelona organitza un curs de fotografia vincular a l’ApS.

La foto ApS és aquella imatge que per a tu és o representa els projectes d’aprenentatge servei. Pots ser una fotografia de la tasca que realitzes en el projecte, de l’entitat amb la que col·labores, del que has après o d’allò que per a tu ha estat més rellevant d’aquesta experiència. Però també pot ser un símbol del que per a tu representa l’aprenentatge servei, el seu sentit en la teva formació universitària o tasca docent, el valor que tu li atorgues en el teu pas per la facultat.
La proposta s’ha d’enviar per correu electrònic a aps@ub.edu abans del 25 d’abril. La selecció de les fotografies guanyadores es farà a través d’una votació popular el dia
17 de Maig, durant la seva exposició al vestíbul de l’aulari. En aquesta votació hi podrà participar qualsevol estudiant i professor de la Facultat d’Educació.
Les 3 fotografies més votades rebran un premi. El seu autor/a obtindrà un val per material d’oficina a bescanviar a la botiga del Campus. Les seves fotografies es penjaran a la pàgina web de la Oficina d’ApS (http://www.ub.edu/educacio/aps)
Un recull de les fotografies obtingudes a través del concurs seran exposades a l’entrada de la Biblioteca a principi del curs 2016-2017 per tal d’animar a mé
s gent a participar als projectes ApS.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s