El Centre Promotor publica una nova col·lecció, ‘Quaderns d’ApS’

unnamedDes del seu origen el Centre Promotor de l’ApS ha promogut la publicació de treballs sobre aprenentatge servei. L’objectiu ha estat donar a conèixer aquesta metodologia, analitzar-ne els fonaments filosòfics, descriure els seus components, avaluar els resultats, oferir eines per desenvolupar experiències i construir xarxes que permetin implantar l’aprenentatge servei en els àmbits territorials locals.

Una part important d’aquests materials estan publicats en els apartats Biblioteca virtual i Experiències de la pàgina web del Centre Promotor de l’ApS. Destaquen especialment els llibres, les narracions i vídeos d’experiències, així com les guies pràctiques. Ara s’amplia l’oferta de recursos amb una nova col·lecció, els Quaderns ApS. La intenció és donar a conèixer estudis i reflexions sobre l’aprenentatge servei.

Avui presentem aquesta col·lecció amb un primer document escrit per Salvador Carrasco, Aprenentatge servei, valors i formació de monitors. Es tracta d’un conjunt de breus assajos que vinculen l’aprenentatge servei i l’educació en valors amb el món del lleure. Un treball que es basa en la dilatada vinculació a la Fundació Catalana de l’Esplai de l’autor. Un bon començament per la col·lecció Quaderns ApS.

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s