Espai de deures

“Per mi ser voluntari és ajudar els nens i tornar el favor que l’Espai de Deures em va fer a mi quan tenia aquesta edat. Crec que gràcies això m’he pogut treure l’ESO”. B. Jácome

El fracàs escolar és una problemàtica que compromet el nostre futur. L’Espai de deures vol contribuir a reduir l’elevat índex de fracàs escolar als nostres barris. És una activitat educativa que es planteja com una iniciativa de caràcter preventiu i com un recurs al servei de les escoles per millorar l’aprenentatge, les actituds i la motivació de l’alumnat amb dificultats.

És un projecte que encapçala el Secretariat d’Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta i es realitza amb la col·laboració del Districte de Sants-Montjuïc. Dues tardes a la setmana, durant una hora i mitja, una monitora i dues o tres persones voluntàries acompanyen un grup d’alumnes d’educació primària i secundària per resoldre dubtes, fer deures i preparar controls. A més, es treballa la consolidació de coneixements, l’autoestima i l’autonomia; es fomenta la lectura; es treballen hàbits i es proporcionen eines i tècniques d’estudi.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s