Com afronten els joves els problemes locals?

La visió de l’alumnat sobre les problemàtiques locals i la seva relació a nivell global és una de les assignatures pendents que té l’educació. Aquest projecte s’endinsa en la producció de documentals i es desenvolupa a l’institut Quatre Cantons per treballar la globalització mitjançant un projecte extern.

La proposta fomenta la identificació de les problemàtiques locals i de l’entorn de l’alumnat de l’institut al mateix temps que la comprensió de les seves implicacions i causes estructurals, ressaltant les interdependències globals. Tot això es farà mitjançant un procés d’elaboració d’un projecte vídeo documental sol•licitat per Edualter i la productora Transforma Films a l’Institut Quatre Cantons. En un període de sis setmanes s’han realitzat càpsules de vídeo seguint l’assessorament i les pautes de la productora Transforma Films. A més, Edualter juntament amb el professorat va a facilitar diferents accions de formació per apropar elements de reflexió a l’alumnat en la definició dels continguts del vídeo sobre qüestions de gènere.

La iniciativa compta amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, dins de la convocatòria de subvencions del Programa d’Educació per al Desenvolupament.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s