El Centre Promotor organitza una jornada sobre l’avaluació de l’aprenentatge servei

La jornada també servirà per donar a conèixer els projectes que han optat a les ajudes del centre

logoa_apsEl Centre Promotor d’Aprenentatge Servei organitza una jornada per reflexionar al voltant de l’avaluació de l’aprenentatge servei. Durant la sessió programada pel proper dos de desembrea les sis de la tarda a l’Arts Santa Mònica, es presentaran diverses eines per a avaluar els projectes d’ApS i, al mateix temps, es podrà debatre sobre la millora tant de les iniciatives com de l’aprenentatge de l’alumnat.

Són moltes les qüestions que cal afrontar quan es desenvolupa un projecte d’aprenentatge servei: Com avaluem les estratègies d’aprenentatge servei de desenvolupament i millora del capital social de les comunitats? Si tots eduquem, tots valorem: podríem dir que tots els implicats avaluem l’aprenentatge servei? Com? Com ajuda l’autoavaluació als alumnes a ser conscients i donar sentit a allò que han après? Què aporta la coavaluació en un projecte d’aprenentatge servei? Quines condicions ho fan possible?

En la mateixa sessió, es donaran a conèixer els projectes que es beneficiaran dels ajuts que el Centre Promotor atorga juntament amb Oikocredit i es crearà un espai de trobada i intercanvi. Per últim, es presentaran les 11 claus per a desenvolupar un bon projecte d’ApS incloses dins el llibre homònim publicat per l’editorial Graó i que ja vam presentar al blog.

Posts relacionats: Les cinc coses que has de saber abans d’iniciar un projecte d’ApS

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s