La Fundació Bofill organitza un seminari web sobre les tendències internacionals de millora de l’ApS

La trobada online compta amb el professor nord-americà Andrew Furco com a convidat especial

Estats Units, Llatinoamèrica i regions com Catalunya són capdavanteres pel que fa a la implantació de l’aprenentatge servei. Però quins reptes de futur planteja aquesta metodologia? La Fundació Jaume Bofill ha organitzat un seminari web per abordar les tendències internacionals de millora de l’aprenentatge servei pel proper 15 d’octubre de sis a set de la tarda.

Les seves aportacions i les d’altres experts d’arreu del món serviran per aprofundir sobre quines són les tendències internacionals que estan impactant i millorant l’ApS i quins reptes es dibuixen a Catalunya per garantir la seva qualitat pel que fa a implicació de l’alumnat i resultats de les experiències. Així mateix, el seminari vol abordar qüestions comquines condicions faciliten la implantació de millores en l’aprenentatge servei, quins sectors aporten aquestes millores, quin ha de ser el paper de l’administració pública en la promoció i implementació d’aquesta metodologia educativa o a quines necessitats educatives i socials responen les pràctiques d’ApS.

La trobada comptarà amb la presència del professor i investigador nord-americà, Andrew Furco, expert en aprenentatge servei i un dels primers en implantar aquesta metodologia a la universitat de California, Berkeley, el 1994, quan es van començar a desenvolupar les metodologies mitjançant aquesta metodologia. Hi participaran altres experts del món de l’aprenentatge servei a Catalunya com Josep Maria Puig, Anna Escofet o Maria Nieves Tapias.

La inscripció al seminari web és gratuïta i es pot fer a través d’aquesta pàgina web i es podrà seguir en directe per streaming a la pàgina de la Fundació Bofill o en aquest maig blog.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s