Neix el ‘Premio Aprendizaje Servicio’ per reconèixer bones pràctiques arreu de l’estat

El reconeixement va adreçat a totes les etapes, des d’infantil fins a la formació professional i s’adreça també a les entitats socials 

logo premios APS verticalLa Red Española de Aprendizaje Servicio convoca un premi homònim que busca reconèixer les bones pràctiques d’aprenentatge servei que es duen a terme arreu de l’estat espanyol. Dirigit a totes les etapes formatives en qualsevol àmbit i a les entitats socials, el nou premi farà efectives tres dotacions econòmiques als millors projectes de 2.000 i 1.500 euros.

L’auge de l’aprenentatge servei dels darrers anys permet fer un salt qualitatiu pel que fa a les iniciatives que es reallitzen arreu de l’estat. S’han publicat llibres, guies, nombrosos articles i monogràfics en diversos diaris i revistes i hi ha més de deu investigacions en curs sobre aprenentatge servei dirigides per universitats. Ara, la Red Española de Aprendizaje Servicio ha decidit convocar un premi anual amb un triple objectiu: reconèixer la tasca dels centres educatius i entitats socials que treballen per millorar la vida de la comunitat mitjançant l’ApS, reconèixer les pràctiques d’aprenentatge servei com a eina d’èxit educatiu i compromís social i enfortir i difondre una cultura participativa, solidària i de compromís cívic, en la divulgació i implementació d’aquesta metodologia.

Aquest nou premi comptarà amb tres categories, cadascun dels quals tindrà, alhora tres reconeixements. Per tant, s’atorgarà un primer premi de 2.000 euros, un segon de 1.500 i un premi especial Drets Humans també de 1.500 euros. La presentació de candidats ja està oberta online mitjançant la web www.aprendizajeservicio.com i els premis s’entregaran el proper 11 de gener en el marc de la vuitena Trobada de la Red Española de Aprendizaje-Servicio.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s