El Banc de Sang promou una trobada sobre aprenentatge servei i la seva aplicació a l’aula

L’intercanvi d’experiències i el debat sobre els mètodes de treball de l’ApS a les classes centraran la trobada del proper 30 de juny

ARTICLES RELACIONATS: “Que donin sang”: la conquesta dels més joves

L’aprenentatge servei serà el focus de la jornada que organitza el Banc de Sang pel proper 30 de juny. L’aplicació de l’ApS a les aules, així com l’intercanvi d’experiències de diversos centres catalans són els principals al·licients d’una trobada que promou l’aprenentatge servei a través d’una de les entitats que millor el coneixen.

Vanessa Pleguezuelos, coordinadora del projecte ApS del Banc de Sang i Teixits serà l’encarregada d’obrir la jornada amb l’exposició de la guia pràctica del projecte d’aprenentatge servei, que portarà a un interessant intercanvi d’experiències que comptarà amb professors de diversos centres de Catalunya i amb la regidora de Salut de Tordera (2011-2015) Eliana Romero i Marta Gabarró, col·laboradora acadèmica de màrqueting d’ESADE. A més a més, el BST també ha organitzat una taula rodona sobre l’aplicació de l’aprenentatge servei a les aules que vol posar l’accent en tots els punts de vista. És per això que, a banda d’experts, també hi participarà un tècnic del Departament d’Ensenyament, un docent i una exalumna de l’ApS.

El Banc de Sang és una de les institucions més veteranes que promouen experiències d’aprenentatge servei. De fet, en els darrers vuit cursos han realitzat més de 500 experiències que han implicat la formació de prop de 30.000 joves i infants. Aquest segment de la població realitza un servei a la comunitat en el marc de la creació d’una campanya de comunicació i conscienciació sobre la donació de sang al seu entorn.

Descarrega’t aquí el programa de la jornada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s