L’ICE organitza una trobada pedagògica per afrontar els reptes i oportunitats de l’ApS en l’educació secundària

La jornada se celebrarà el proper 29 de juny i centrarà el debat en l’aplicació i resultats que pot aportar l’aprenentatge servei

Facultat d'Educació de la UB

Facultat d’Educació de la Universitat de Barcelona.

Els reptes i oportunitats de l’aprenentatge servei centraran la trobada pedagògica que el Seminari de Formació de Formadors en Aprenentatge Servei de l’ICE de la Universitat de Barcelona ha organitzat pel proper 29 de juny. Diversos experts reflexionaran sobre els projectes d’ApS, els beneficis i la seva aplicació en una jornada amb dues taules rodones i espai pel debat.

Professors especialistes en el desenvolupament de l”aprenentatge servei en centres educatius participaran de la trobada pedagògica, que se centrarà l’aplicació i els resultats dels projectes d’ApS. En aquest sentit, la jornada s’iniciarà amb la conferència de Josep M. Puig sobre les virtuts de l’aprenentatge servei, per continuar amb dues taules rodones que debatran sobre la influència de l’ApS en el desenvolupament curricular i la gestió i coordinació que fan dels projectes els centres educatius i les entitats.

La trobada del proper 29 de juny comptarà amb la participació d’experts en aprenentatge servei com Josep Palos, Roser Batlle, Josep M. Puig, Laura Campo, Laura Rubio o Marta Ballvé, entre altres. Els organitzadors confien que la trobada serveixi per “presentar les virtuts educatives de l’ApS”, al mateix temps que ajudi a “remarcar els elements diferencials amb altres enfocaments, com el voluntariat, el treball comunitari o la caritat”.

Dia: 29 de juny
Lloc: Sala de Graus de de la Facultat d’Educació. Edifici de Migdia I, 4a planta
Hora: 16:45h-20:00h

Descarrega’t aquí el programa complet de la jornada.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s